Výhody nákupu u nás:

Ověřený prodejce z ČR
Na trhu od roku 2014

Rychlé dodání

99% zboží skladem

Rádi poradíme
Profesionální klientský servis

Kvalitní zboží
Za rozumnou cenu




Kvalitní kulaté slunečníky 3m na zahradu / terasu / balkon - se středovou i boční nohou Počet produktů: 44

na stránku
Zobrazeno 25 – 44 z 44 položek

Kvalitní kulaté slunečníky s průměrem do 3m - menší praktické slunečníky na zahradu, terasu, nebo větší balkon

Slunečníky s průměrem do 3 metrů představují elegantní a praktické řešení pro zahradu, terasu či balkon. Jejich kompaktní velikost a kulatý tvar nabízejí optimální stínové pokrytí pro menší venkovní prostory, aniž byste museli obětovat styl nebo funkčnost. Jsou vhodné zejména pro menší jídelní sety nábytku pro 4 osoby, pro odstínění zahradního lehátka, malého posezení na terase / balkoně apod.

Slunečníky 3 m s tyčí uprostřed - tradiční řešení především pro standardní využití

Slunečníky s průměrem 3 metry a tyčí uprostřed jsou ideální volbou pro standardní použití. Jejich tradiční design a jednoduchá konstrukce poskytují spolehlivý stínový komfort pro každodenní venkovní aktivity. Tyto slunečníky jsou vhodné pro běžné posezení, grilování, relaxaci nebo dokonce pro venkovní pracovní aktivity. Díky středové noze jsou stabilní a snadno se ovládají, což z nich činí praktické a snadno použitelné řešení pro všechna venkovní prostředí.

Slunečníky 3 m s boční konstrukcí- flexibilní stín s možností polohování a otáčení

Slunečníky s průměrem 3 metry a boční konstrukcí nabízejí větší flexibilitu a možnost přizpůsobení stínu podle aktuálních potřeb. Jejich konstrukce umožňuje polohování nebo otáčení slunečníku, což je obzvláště výhodné pro situace, kdy je potřeba měnit úhel stínu v průběhu dne nebo pokrýt různé části venkovního prostoru. Tento typ slunečníku je ideální pro uživatele, kteří hledají vyšší úroveň flexibility a možností přizpůsobení stínu podle aktuálních potřeb. Díky možnosti polohování či otáčení můžete snadno vytvářet stín podle aktuálních potřeb a podmínek, což zvyšuje komfort a pohodlí vašich venkovních aktivit.